laatste 1 slpk
nieuwbouw app.

vanaf €309.000
(excl. kosten)

stadswoning /
Duplex - 3/4 SLPK

vanaf € 540.000
(excl. kosten)

ATELIERWONING
(casco+)

vanaf € 550.000
(excl. kosten)

Studio /
2 slpk app. /
3 slpk app.

uitverkocht

- UPDATE -
beslis snel en bepaal mee de afwerking

Onze klantenbegeleider is nu al volop in de weer met het optekenen van de interieurwensen van de toekomstige bewoners. Wil ook jij maximale inspraak en zelf je keuken, badkamer en vloeren kiezen? Snel beslissen is de boodschap. Lees meer.

De Wastuin

een grote
verscheidenheid
aan woningen

Een doorzonappartement, duplex of stadswoning met ruim terras of balkon? Een kunstschilder, keramist of juwelenontwerper op zoek naar een atelierwoning? Of misschien wel een riant penthouse voorzien van alle luxe? Jij kiest! De Wastuin biedt een gevarieerd aanbod aan woningen voor een grote verscheidenheid aan bewoners die hier een warme thuis vinden. 

Het project omvat verschillende gebouwen, elk met een aparte inkom en eigen karakter. Hierdoor wordt het kleinschalige karakter van dit eigentijdse woonproject gegarandeerd. Hier ken je je buren. De Wastuin, dat is pas echt thuiskomen in ’t groen en genieten van het moois dat je hier omringt.

En je auto? Die vindt een veilige plek in de ondergrondse parking (verplichte aankoop van autostaanplaats bij aankoop van een woonunit, dit als gevolg van de opgelegde parkeernormen).

 

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide